Week van de Pleegzorg

Op 30 zondagochtend 30 oktober leest pleegvader Gerben vanaf 10.00 uur voor aan kinderen in de basisschoolleeftijd in kinder- en jeugdboekenwinkel ‘Ver van Hier’ aan de Kleiweg 69 in Rotterdam en op vrijdagochtend 4 november zijn we daar vanaf 10.00 uur aanwezig om al uw vragen over pleegzorg te beantwoorden.
Op zaterdag 5 november zijn onze medewerkers samen met pleegouders vanaf 10.00 uur met een informatiestand aanwezig in winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis en op de markt aan het Veerplein in Vlaardingen.

Nieuwe pleegouders blijven nodig om kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen een fijne plek te bieden. Pleegzorg is daarvoor het beste alternatief. Pleegmoeder Miranda: "Ik ben de trotse pleegmoeder van een prachtige pleegzoon. Hoe mooi is het dat je een kind een veilige liefdevolle plek kunt bieden, waardoor het kan opgroeien tot een evenwichtig en zelfstandig individu en er ook ruimte is voor contact met de eigen familie? Al meer dan 6 jaar een verrijking van mijn leven!’.

Vorig jaar ging de landelijke wervingscampagne ‘supergewone mensen gezocht’ van start met als doel om in heel Nederland 3500 nieuwe pleegouders te vinden. Overweegt u om pleegouder te worden? Kijk dan onder de knop ‘pleegzorg’ op deze site of op www.supergewonemensengezocht.nl. Een overzicht van alle activiteiten in de Week van de Pleegzorg staat op www.weekvandepleegzorg.nl.